Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Tizenhét éves mélyponton a gödöllői női röplabdacsapat

2017-04-27 20:40:15

NB I., rájátszás, helyosztó a 7. helyért, 2. mérkőzés:
Penta-Gödöllői RC – 1.MCM-Diamant Kaposvári Egyetem 0-3
(-22, -19, -13)

Nincs mit szépíteni a dolgon: a bajnoki idény utolsó hazai mérkőzése egyben az utolsó esélyként kínálkozott arra, hogy a gödöllői hölgyek harcban maradjanak a 7. hely megszerzéséért. Ennek egyetlen módja volt: nyerni!

Minden szettben akadt arra utaló jel, hogy a kékben játszó házigazdák képesek lesznek meghosszabbítani a párharcot, ám a „rövid” cserepad, valamint az idő előrehaladtával kiütköző fáradtság keresztülhúzta a Borkovits-csapat számításait. A hozzáállással nem volt baj, a főként a nyitásfogadásban jelentkező temérdek pontatlanság azonban visszaütött, és a mosolygósabb kaposváriak megérdemelten nyertek Gödöllőn is, amivel lezárták a csatározást.

A Somogy megyeiek ezzel megkaparintották a 7. helyet, a gödöllői hatosnak pedig maradt a nyolcadik pozíció, valamint a tanulságok levonása, kiértékelése. Sajnálatos, de tény, hogy a gödöllői női röplabdázás 17 éves mélypontra süllyedt. Utoljára 2000-ben végzett ilyen hátul a legmagasabb szintű honi bajnokiságban a GRC együttese. Akkor az Extraligába feljutás után lettek nyolcadikok a lányok, Dobos János edzővel. Azt sikerként élték meg a sportbarátok Gödöllőn…


Az egyik fél második győzelméig tartó párharc végeredménye: 2-0, a Kaposvár javára. A 2016/2017-es bajnoki évad végeredménye: 1. Békéscsaba 2. Vasas 3. Nyíregyháza 4. Jászberény 5. UTE 6. MTK 7. Kaposvár 8. Penta-Gödöllői RC 9. Budaörs 10. TFSE 11. Palota.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online