Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Kettős vereséggel távolodtak el az elődöntőtől a gödöllői röpisek

2017-03-26 19:51:47

NB I., rájátszás, negyeddöntő, 2. mérkőzés:
Penta-Gödöllői RC – Linamar-Békéscsabai RSE  0-3
(-12, -11, -17)

Gödöllői részről már az is örömnek számított, hogy a Borkovits-csapatért szorítók testközelből láthatták a magyar női mezőny legjobb együttesének produkcióját. A hazaiak célja nem igazán lehetett más, mint a becsületes helytállás és az emelt fővel történő búcsúzás a legjobb négy közé jutástól.
Ennek a kívánalomnak ezúttal csak nagy jóindulattal feleltek meg a fehér mezben pályára lépett vendéglátók, akik a reméltnél kevesebb alkalommal ragadtatták tapsra közönségüket. Tegyük hozzá, a Békéscsaba sem játszott bombaformában, annyira azonban nem eresztettek le, hogy megégessék magukat.


A színvonalában nem túl acélos, inkább edzőmeccs jellegű összecsapásnak gödöllői szempontból volt egy szomorú momentuma is: az első játszmában, 10-5-ös BRSE-vezetésnél Takács Doroti, a hazaiak ütője kidőlt a sorból, miután jobb válla kificamodott. A helyszíni orvosi segítség, majd a vendégek gyúrója is megpróbálta helyre tenni a furcsa pózba került felsőkart, a manőver végül a csabai masszőrnek sikerült.

Az egyik fél második győzelméig tartó párharc végeredménye: 2-0, a Békéscsaba javára. A gödöllői lányok az 5-8. helyekért az MTK Budapest csapata ellen játszanak. A mérkőzéssorozat várhatóan április első hétvégéjén kezdődik a fővárosban.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online