Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Adventi vásár Gödöllő főterén

2016-12-06 18:08:46

Gödöllő főterén ebben az esztendőben is megrendezik az adventi vásárt, amit a hétvégi napokon kulturális programok egészítenek ki. Az ünnepi események december 9-én, pénteken kezdődnek és december 23-ig tartanak.
December 10-én, szombaton 19 órától a helyi zeneiskola népzenei tanszakának növendékei szórakoztatják a térre kilátogatókat, egy nappal később 16 órakor pedig a betlehemi láng átadását rendezik meg. December 16-án, pénteken 15 órától civil karácsonyra várják az érdeklődőket, míg december 17-én, szombaton délelőtt a gödöllői iskolák tanulóinak betlehemes előadása jelent vonzerőt. Advent utolsó vasárnapján, december 18-án 18 órától Gulyás László vándormuzsikus produkciója szerepel a programkínálatban.

A főtéri árusokon kívül a Szabadság út 4. szám alatt, a Művészetek Háza épülete mellett található Karácsonyházban 9 szobában, 300 négyzetméteren, több mint húszféle különlegesen feldíszített karácsonyfával, valamint rengeteg csodálatos és egyedi aprósággal várják az érdeklődőket: hétfőtől péntekig 9 és 18 óra, szombaton és vasárnap 9 és 17 óra között.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online