Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Pontoktól fosztotta meg az éllovast a gödöllői focicsapat

2016-09-24 18:23:53

A listavezető látogatott Gödöllőre a Pest megyei elitbajnokság aktuális fordulójában, azonban ez nem jelentette azt, hogy Szász Ferenc fiainak alárendelt szerepre kellett készülniük. Nem is tették ezt, annak ellenére nem, hogy a meccsen a vendégek voltak kezdeményezőbbek.

A látogatók törekvéseit azonban nem kísérte siker, mi több, a 22. percben góllá érett a  fehér mezes gödöllőiek mélységi játéka: Kaiser László pazar átadással hozta helyzetbe Maródi Györgyöt, aki a kimozduló kapust megtréfálva rúgta a labdát a vecsési hálóba.
A hazaiak nem örülhettek sokáig a vezetésnek, mivel a 26. percben egy közel 20 méterről leadott Molnár Zoltán lövés után a játékszer utat talált a GSK kapujának bal alsó sarkába.


A második félidőben a vecsésieken látszott inkább, hogy rámennek a három bajnoki pontra, de komoly helyzet hiányában erre esélytelenek voltak. Ugyanakkor a házigazdák támadó-alakzatának tagjai időnként veszélyesen kalózkodtak a vendégek tizenhatosa körül, ám gólszerzési lehetőséghez nem jutottak, így maradt az összességében igazságosnak mondható pontosztozkodás.

Pest megyei I. osztályú bajnokság, 7. forduló:
Gödöllői SK – Vecsési FC 1-1
(1-1)
Gödöllői góllövő: Maródi György.
A Gödöllői SK csapata 12 ponttal, 14-6-os gólkülönbséggel a tabella 6. helyét foglalja el. Következik: Gödöllői SK – Viadukt SE Biatorbágy október 1., szombat 15 óra, Táncsics Mihály úti sportcentrum.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online