Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Hogy milyen aranyosak ezek a gödöllői lányok!

2016-05-29 18:56:59

Május 27-e és 29-e között Békéscsaba volt a házigazdája az ifjúsági korú női röplabdázók országos bajnoki döntőjének. A hat csapatot felvonultató megmérettetésen érdekelt volt a TEVA-Gödöllői RC – Szabados István, Horváth András edződuó által irányított – együttese is, amely a Nyíregyháza és a Békéscsaba csapataival került egy csoportba.
A lebonyolítási rend szerint a csoportelsők – jelen esetben a Gödöllő és a Vasas – automatikusan elődöntősökké váltak, míg a 2. és 3. helyen végzett formációk a másik csoportban lévő rivális elleni keresztbejátszással (középdöntő) vívhatták ki a legjobb négy közé jutást. A „verhetetlen” gödöllői fiatalok eredményei:

Csoportmérkőzések
TEVA-Gödöllői RC – Nyíregyháza 3-2
(-22, -17, 21, 21, 18)
TEVA-Gödöllői RC – Békéscsabai RSE 3-0
(24, 21, 24)

Elődöntő

TEVA-Gödöllői RC – MTK Budapest 3-1
(22, 9, -23, 17)

Döntő

TEVA-Gödöllői RC – Vasas 3-2
(25, -25, -10, 21, 13)

A háromnapos torna legértékesebb játékosának (MVP) Takács Dorotit választották, míg a legtechnikásabb játékosnak járó címet a gödöllői társulat liberója, Kovács Adél érdemelte ki.


A lányok sporttörténelmet írtak, hiszen ebben a korosztályban gödöllői csapat korábban még nem nyert bajnoki aranyérmet.  A sikerkovácsok névsora: Halla Petra, Harangozó Laura, Harangozó Lili, Hemmert Kíra, Kalotai Zsófia, Kovács Adél, Maurer Katalin, Mihajlovic Marina, Nagy Andrea, Nagy Zsuzsanna, Radomszki Boglárka, Takács Doroti, Tompa Brigitta, Tóth Bagi Réka.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online