Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Bajnoki ezüstéremig menetelt a Gödöllői EAC férfi kardcsapata

2015-12-20 20:41:14

Tizenöt csapat lépett pástra aranyvasárnap a fővárosi Gerevich Aladár Nemzeti Sportcsarnokban zajló felnőtt országos bajnokságon, a férfikardozók mezőnyében. A Gödöllői EAC két alakulatot küldött csatába december 20-án. Az első számú egységben az egyéni versenyek során 6. helyezett Gémesi Csanád, valamint Gémesi Bence, Gémesi Huba és Bancsics Máté kapott helyet, a második számú formációt pedig Holló Áron, Mészáros Áron, Markolt Dániel és Morvai Ákos alkották.

A harmadik helyen kiemelt GEAC I. a legjobb 16 között a soproniak ellen szállt be a küzdelembe, míg a 10. helyre rangsorolt GEAC II-nek ugyanitt az UTE alakulata jutott. A gödöllői csapatok eredményei:

Nyolcaddöntő
Gödöllői EAC I. – Sopron 45-11 (Bancsics Máté +14, Gémesi Bence +13, Gémesi Huba +7)
Gödöllői EAC II. – UTE 24-45
A GEAC II. csapata a 9-15. helyekért folytatta. A következőképpen: 45-18-as siker a Dózsavárosi DSE ellen, 45-42-es győzelem a Nagykanizsa TE ellen, majd 45-37-es diadal a Debreceni HSE-PMD ellen, amivel a fiatalokból álló második számú gödöllői csapat a 9. helyen végzett.
Negyeddöntő

Gödöllői EAC I. – Waterfront SE 45-32 (Bancsics Máté +10, Gémesi Csanád +3, Gémesi Bence 0)
Elődöntő

Gödöllői EAC I. – MTK I. 45-40 (Gémesi Csanád +9, Bancsics Máté +4, Gémesi Bence -8)
Döntő

Gödöllői EAC I. – Vasas I. 24-45 (Gémesi Csanád -4, Bancsics Máté -7, Gémesi Bence -10)


Fennállása során először és utoljára négy évvel ezelőtt nyert csapatbajnoki aranyérmet a Gödöllői EAC, amely a tavalyi bronzérem után most ismét a legfényesebb medália megszerzéséért harcolhatott. Az ellenfél az olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, az egy nappal korábban egyéniben országos bajnoki címet szerzett Szatmári Andrással, valamint Ravasz Etelével és Csaba Mártonnal kiálló örök rivális Vasas volt. A piros-kékek gond nélkül nyertek, így városunk kardozóinak meg kellett elégedniük az ezüstéremmel. Fotó: hunfencing.hu


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online