Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Családbarát ügyfélfogadás a gödöllői okmányirodában

2015-11-20 15:37:46

Ezentúl várakozás nélkül intézhetik ügyeiket a várandós kismamák és a kisgyermekkel érkező szülők Pest megye több kormányablakában és okmányirodájában. A családbarát ügyfélhívó rendszer az internetes foglalásokat is figyelembe veszi, és azok optimalizált kezelésével lehetővé teszi, hogy a kiemelt ügyfelek sorába lépő, a kisgyermekkel érkező szülők gyorsan és zökkenőmentesen végezhessenek hivatalos dolgaikkal.
Erre a célra készült plakát, kisfilm, piktogram, valamint az ügyfélszolgálat munkatársai is segíteni fogják a megérkezőket, hogy egy gomb megnyomásával automatikusan előre kerüljenek.

- Régi tervem válik végre valóra a családbarát ügyfélfogadás létrehozásával - mondta Tarnai Richárd Pest megyei kormánymegbízott, aki ötgyerekes családapaként tisztában van vele, milyen könnyebbséget és segítséget jelent a szülőknek, hogy érkezésük időpontjától függetlenül azonnal a sor elejére kerülhetnek.
- A kezdeményezés nem titkolt célja, hogy a hivatalos teendőiket intézők között kialakuljon egyfajta közösségi érzés a kismamákkal és a kisgyermekesekkel szemben, vagyis természetes legyen az, hogy előre engedik őket - hangsúlyozta a kormánymegbízott.


Jelenleg Pest megye 7 járásában 11 ügyfélszolgálaton várják ilyen gyors ügyintézéssel a családosokat. Köztük van a gödöllői okmányiroda is, amely nemrégiben a Kotlán Sándor u. 1. szám alá költözött, mivel a polgármesteri hivatal épületét felújítják.

Az ügyfélhívó számítógépes rendszer fejlesztésével a gyermekbarát hivatalok száma a jövőben folyamatosan bővülni fog. A „Családbarát Munkahely” címet elnyert Pest Megyei Kormányhivatal legfontosabb célkitűzése az ügyfelek igényeit és érdekeit figyelembevevő ügyfélközpontú működés, és az egységesen magas színvonalú, mindenki által hozzáférhető szolgáltatások kialakítása, ezért a Pest Megyei Kormányhivatal minden ügyfélfogadási helyszínén baba-mama sarkok, illetve szobák várják az ügyeiket intéző szülők gyermekeit. Forrás: Pest Megyei Kormányhivatal Kormánymegbízotti Kabinet


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online