Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Gödöllőn ütik a labdát az ország legjobb egyetemi csapatai

2015-05-27 09:31:24

Május 29-e és 31-e között Gödöllőn rendezik meg a Magyar Egyetemi és Főiskolai Bajnokság (MEFOB) női és férfi röplabda országos döntőjét. A hölgyek a Petőfi iskola tornatermében lépnek pályára, a férfiak pedig a Premontrei gimnázium tornacsarnokában rivalizálnak.

Bár, a pontos sorsolás csak a május 29-i technikai értekezlet után derül ki, annyit már most tudni, hogy az első mérkőzések május 30-án, szombaton 9 órakor kezdődnek, a második összecsapások tervezett időpontja pedig 11 óra. Ezt követően 15.30, majd 17.30 órától, illetőleg május 31-én, vasárnap 9 és 11 órától terelik a játékszert hazánk legjobb egyetemi röplabda-csapatai. Az eredményhirdetés vasárnap 13.30 órakor lesz a Szent István Egyetem sportcsarnokában.

A nők mezőnyében címvédőként vág neki a négyes finálénak a gödöllői központú Szent István Egyetem formációja, amely a Testnevelési Egyetem, a Budapesti Corvinus Egyetem, valamint az Eötvös Loránd Tudományegyetem társulatával találkozik. A férfiak mezőnyében a Budapesti Műszaki Egyetem, a Testnevelési Egyetem, a Debreceni Egyetem és a Kaposvári Egyetem egységei csapnak össze a végső helyezések eldöntéséért.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online