Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Az MSZP esete a suttogó propagandával

2013-05-24 18:48:02

Május 24-i keltezéssel az alábbi sajtóközleményt juttatta el szerkesztőségünkhöz a Fidesz Magyar Polgári Szövetség Gödöllői Csoportja.

A szocialisták nagy bajban vannak és ilyenkor fő eszközük a vádaskodás, a suttogó propaganda, a tények elkendőzése, a lakosság megtévesztése, hamis indulatok gerjesztése. Az MSZP Gödöllői Szervezete is ezt teszi akkor, amikor városunkban trafikmutyizásról beszél. Minden alap nélkül rágalmaz, ismert tényeket ferdít el, miközben békétlenséget akar elültetni a polgárok szívébe. Erre mondja azt minden jó érzésű ember, hogy maffiamódszer, amit bűnözőkkel együttműködve tökéletesített az MSZP, a Gyurcsány-Bajnai kormányzás idején. Ez a maffiabaloldal támadja most a kormányt, uszítja egymás ellen Gödöllő polgárait.

A Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zrt. kiírt és lebonyolított egy nyílt, törvényes pályázatot. Hónapok óta ismert, nyílt szempontok és feltételek szerint. A profit eddig java részt a multiknál volt, most a családi trafikok száma megtízszereződik az eddigiekhez képest, és tízszer annyi családi vállalkozás jut így megélhetéshez, mint korábban. Az eddigi haszon nagyjából kétszerese lesz magyar kis- és közepes vállalkozásoké. Ez nem tetszik a baloldalnak, ahogy a rezsicsökkentés se, a bankadó se, semmi, ami egy kicsit a nagytőke érdekeit sérti. De ha már érdeklődik a nyertesek iránt az MSZP Gödöllői Szervezete, tájékoztatjuk őket, hogy a nyertesek között van több száz, egyértelműen az MSZP-hez köthető személy, köztük az Éhségmenetet szervező polgármester is.

Mára már az is kiderült, hogy a dohánytrafik ügy is csak kreált műbalhé, amivel a baloldal a 2010-es választásra az alvilággal kötött paktumáról próbálja elterelni a figyelmet.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online