Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Varga bajnok, Lovrencsics a válogatott kapujában

2013-05-14 17:20:28

Néhány nap leforgása alatt két, egykoron a labdarúgók utánpótlás-nevelésében élen járó Gödöllői Góliát FC-ben kitűnt focista sportpályafutásának fontos momentumáról szólnak a hírek.

Az egyikük a képen balra látható 23 éves Varga Roland, aki – az olasz Brescia játékosaként – tagja volt a négy évvel ezelőtti U20-as egyiptomi világbajnokságon bronzérmet nyert magyar válogatottnak, és tavaly nyáron a Győri ETO NB I-es csapatához szerződött. Nem bánta meg, mert a Rába-partiak 30 év után ismét aranyérmet szereztek a honi elitbajnokságban. A május 12-én, a Ferencváros elleni 1-0 arányú győzelemmel három fordulóval a pontvadászat vége előtt bebiztosított győri sikerhez Roli, mint a csapat legeredményesebb játékosa, 12 góllal járult hozzá.


A másik gödöllői büszkeség Lovrencsics Gergő, akit a lengyel élvonalban második helyen álló Lech Poznan foglalkoztat, egyelőre a Pápa kölcsönjátékosaként. A 25. születésnapját szeptemberben ünneplő támadó az utóbbi fordulókban négyszer talált be a riválisok kapujába, így nem véletlen, hogy teljesítményére Egervári Sándor szövetségi kapitány is felfigyelt. A szakvezető személyesen is górcső alá veszi Gergő játékát a lengyel fővárosban május 18-án, szombaton 13.30 órakor kezdődő, bajnoki döntőnek is beillő Legia Warszawa elleni összecsapáson. Amennyiben Egervárit meggyőzi Lovrencsics Gergő produkciója, nem elképzelhetetlen, hogy megvalósul az, amit a lengyel hírforrások már tényként kezelnek, azaz: Geri bemutatkozhat a felnőtt válogatottban. Erre június 6-án kerülhet sor, amikor nemzeti csapatunk Kuvait ellen játszik felkészülési mérkőzést Győrben.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online