Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Hamis biztonsági matricákra bukkant a Tigáz

2013-04-04 18:03:38

A felhasználási helyek ellenőrzése során hamis biztonsági matricákat talált a Tigáz egyes gázmérőkön. A biztonsági matrica a gázmérő számláló szerkezetének lezárására szolgáló hivatalos jogi zár, amit a társaság fejlesztett ki a számláló szerkezet jogtalan megbontásának visszaszorítására.

A Tigáz illetékesei felhívják ügyfeleik figyelmét, hogy óvakodjanak a csalók által kínált hamis biztonsági matricák elhelyezésére vonatkozó ajánlatoktól. A hamisított termék csak kis mértékben hasonlít a képen látható, hologrammal is ellátott eredetire, a szakemberek könnyen felismerik, így a nem eredeti matrica használata akár szabálytalan vételezés benyomását is keltheti.
Mivel Gödöllő is a Tigáz szolgáltatási területéhez tartozik, megkérdeztük a társaság sajtószóvivőjét, hogy városunk mennyiben érintett az ügyben. Száraz Gábor érdeklődésünkre elmondta, egyelőre nem szolgálhat részletekkel a települések pontos megnevezésével kapcsolatban, mivel a rendőrséggel együttműködve zajlik a csalók kilétének felderítése, és az ilyen jellegű információ a kutakodás jelenlegi fázisában hátráltathatja a folyamat eredményességét.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online