Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Négy kategóriában vitték a pálmát a gödöllői sportolók

2012-12-07 18:34:12

December 7-én, a budapesti Vármegyeházán megrendezett Sportkarácsony programjának részeként köszöntötték és jutalmazták az idei esztendőben nyújtott teljesítményük alapján legjobbnak ítélt Pest megyei sportolókat és sportvezetőket.

Kiemelkedő hazai, valamint nemzetközi sikereik miatt a gödöllői illetékességű sportközösségek tagjainak népes táborából ebben az évben is többen voltak részesei a díjátadó ünnepségnek. A Pest Megyei Közgyűlés által tizenöt kategóriában elismert sportolók és sportvezetők közül városunk egyesületeinek képviselői négy kategória-elsőséget tudhattak a magukénak 2012-es eredményeik alapján.

Deák Nagy Marcell, a Gödöllői EAC 400 méteren Európa-bajnoki ezüstérmes és Universiade-győztes olimpikon síkfutója a felnőtt férfiak összevetésében lett az idei év Pest megyei sportolója, míg trénere, Benkő Ákos az edzők között bizonyult a legjobbnak.

A felnőtt csapatok összevetésében a TEVA-Gödöllői RC bajnoki ezüst- és Magyar Kupa bronzérmes női röplabda csapata (edző: Ludvig Zsolt) érdemelte ki a megye legjobbjának járó elismerést, az utánpótláskorú egységek rivalizálásában pedig a Gödöllői EAC – Gémesi Csanád, Gáll Csaba, Gémesi Bence, Valkai Ferenc alkotta – felnőttek közt országos bajnok kardcsapatának ítélték az első helyezettet megillető díjat (edzők: Kurucz Balázs, Bokor Gergely).

Második helyezettnek járó elismerésben részesült a felnőtt hölgyek között Bontovics Babett, a Gödöllői Taekwon-Do SE kétszeres Európa-bajnoki aranyérmes sportolója (edző: Czeba Mihály). Ebben a kategóriában harmadik lett Kaptur Éva, a Gödöllői EAC 100 és 200 méteren országos bajnok atlétája (edző: Karlik Pál).


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online