Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Röplabda Magyar Kupa: gödöllői sikerével a Vasas jutott az elődöntőbe

2023-12-19 19:39:08

A gödöllői hölgyek legutóbb hat esztendeje, a 2017/2018-as idényben tartoztak a legjobb nyolc kupacsapat táborához. Ellenfelük az – alakulatok bajnoki osztálybeli különbsége miatt – egymeccses negyeddöntőben az elmúlt szezonban bajnok és kupagyőztes Vasas Óbuda extraligás együttese volt, amely hosszú évek elteltével „tért vissza” a gödöllői egyetem sportcsarnokába, ahol annak idején, a GRC „fénykorában” számos nagy csata részese lehetett.

A fővárosi piros-kékek jelenleg veretlenül listavezetők az Extraligában és a Bajnokok Ligája csoportküzdelmeiben is érdekeltek. Ez a „szintkülönbség” – azzal együtt, hogy a Vasasban a kiegészítőnek számító csapattagok is lehetőséget kaptak – alapvetően meghatározta az esélyeket a továbbjutást illetően, azt azonban nem „tiltotta meg”, hogy a gödöllői lányok becsülettel harcoljanak és helytálljanak a játéktéren.

Meglepetésről ugyan nem beszélhetünk, ám a gödöllői hatos által a három szett folyamán termelt 31 pont, valamint néhány kifejezetten ígéretes megmozdulás derűlátásra adhat okot Szalay Attila és csapata számára a bajnoki alapszakasz folytatásában.

Magyar Kupa negyeddöntő:
Gödöllői RC – Vasas Óbuda 0-3 (-10, -16, -5)
Továbbjutott a Vasas Óbuda. A mérkőzés statisztikája ide kattintva böngészhető.
Következik: Gödöllői RC – Kispest SE január 13., szombat 17 óra (NB I. Liga 11. forduló), MATE sportcsarnoka.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online