Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Labdarúgás: laza „hetessel” küldte padlóra a sereghajtót a gödöllői tizenegy

2023-10-15 17:16:57

A Nagykáta elleni 2-2-es döntetlennel a tarsolyában utazott a sereghajtó Felsőpakony otthonába a Gödöllői SK listavezető csapata, amely az ütközet egyértelmű favoritjának számított. Azzal együtt is, hogy a vendégek kispadján a hét folyamán személyi változás történt: Molnár Zoltánt Sipeki István váltotta a vezetőedzői poszton.

Az esélyesség terhe nem bénította meg a vendéggárda tagjait, olyannyira nem, hogy már a 9. percben – Nagy Barnabás fejesgóljával – sikerült feltörni a nem igazán jól záró felsőpakonyi reteszt, majd a térfélcseréig két Koziorowski Richárd találat között egy Barabás Ádám gól is született az egyoldalúvá vált ütközeten.
A második félidőben nem kellett sokat várni az újabb gödöllői találatra, amit az 54. percben az immár harmadszor eredményes Koziorowski Richárd jegyzett. Húsz perccel a rendes játékidő vége előtt Reznek Donát végezhetett el szabadrúgást: láblendítése után a labda a házigazdák kapujának bal felső szegletében kötött ki. A gödöllői gólözön mértékét a 73. percben Barabás Ádám növelte hétre.

Pest vármegyei I. osztályú bajnokság, 10. forduló:
Felsőpakonyi KSE – Gödöllői SK 0-7 (0-4)
Gólszerzők: Koziorowski Richárd (3), Barabás Ádám (2), Nagy Barnabás, Reznek Donát.
Kilenc lejátszott mérkőzés alapján a Gödöllői SK csapata 23 ponttal, 25-6-os gólkülönbséggel a tabella 1. helyén áll a Pest vármegyei I. osztályú bajnokságban.
Következik: Gödöllői SK – Perbál SC október 21., szombat 14 óra, Szűcs Lajos sportcentrum.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online