Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Labdarúgás: először bukott pontot hazai pályán ebben a bajnoki idényben a gödöllői tizenegy

2023-10-08 17:10:51

A nagykátaiak legutóbb április 15-én jártak a Táncsics Mihály úti Szűcs Lajos Spotcentrumban, emlékeik azonban minden bizonnyal a rémálom kategóriába sorolhatók, hiszen 6-1 arányban alulmaradtak a gödöllői csapat ellen.
A fél évvel ezelőtti ütközetből kiindulva dőreség lett volna komoly következtetéseket levonni a mostani összecsapás végkimenetelével kapcsolatban, ám Molnár Zoltán együttesének jelenlegi formáját alapul véve, a hazai sikerben jócskán lehetett reménykedni.

Ehhez képest az első félóra végén Nagy Bálint révén az addig nem sokat mutató vendégek jutottak vezetéshez, de örömük nem tartott sokáig, mert a gödöllői gólzsák, Koziorowski Richárd a 32. percben egy – tökéletesen végrehajtott lövőcselt követően – szemtelennek mondható találattal egyenlített.
A térfélcsere után jó ideig a mezőnyjátéké volt a főszerep, az ígéretesnek tűnő gólszerzési lehetőségek rendre kudarccal végződtek, ami inkább a házigazdák számára jelentett frusztrációt. Ebből eredően nagy volt a gödöllői öröm, amikor a 74. percben Tóth-Ilkó Áron jó ütemben érkezett a sarokrúgásból beívelt labdára, és a nagykátai hálóba fejelte a játékszert. Más kérdés, hogy ez nem volt elegendő a hazai sikerhez, miután a 85. percben Hajdu Bálint pontot mentett a szerencsével is sokszor jó viszonyt ápoló látogatóknak.

A döntetlennel a gödöllői csapat először járt úgy, hogy nem tudta megszerezni a három bajnoki pontot ebben az idényben, hazai környezetben.

Pest vármegyei I. osztályú bajnokság, 9. forduló:                                                                        
Gödöllői SK – Nagykáta SE-Ulviczky Kft. 2-2 (1-1)
Gólszerzők: Koziorowski Richárd, Tóth-Ilkó Áron, illetve Nagy Bálint, Hajdu Bálint.
Nyolc lejátszott mérkőzés alapján a Gödöllői SK csapata 20 ponttal, 18-6-os gólkülönbséggel a tabella 1. helyén áll a Pest vármegyei I. osztályú bajnokságban.
Következik: Felsőpakonyi KSE – Gödöllői SK október 14., szombat 15 óra.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online