Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Labdarúgás: tükörsima gödöllői diadal a Nagykáta ellen

2023-04-15 18:21:23

A hét folyamán a Pest Vármegyei Kupa május 21-én esedékes döntőjébe jutott gödöllői csapat vártnál „visszafogottabb” tavaszi bajnoki menetelése azzal is párosul, hogy városunk éremért harcoló formációjának nincs „könnyű” ellenfele a pontvadászatban.

A valóság azonban hamar rácáfolt az előzetes várakozásra. Győri Zoltán legénysége Koziorowski Richárd és Barabás Ádám fejesgóljaival szűk félóra alatt eloszlatta a kételyeket, majd Koziorowski újabb találata a 40. percben az első félidő végére eldöntötte a három bajnoki pont sorsát.
A térfélcsere után igazából az volt a kérdés, hogy megelégszik-e a gödöllői együttes a magabiztos vezetéssel, vagy kijátssza magából mindazt, ami az elmúlt hetekben a hazai lábakban maradt. Nos, a házigazdák az utóbbi verzió mellett döntöttek, és Reznek Donát duplájával az 58. percben már öt góllal vezettek. Nem sokkal ezt követően a vizitálók Pesti Szabolcs jóvoltából szépítettek, de az utolsó szó a GSK-é volt: a 87. percben Mertse Ábel – a csereként beállt Miknyóczki Balázs asszisztjából – beállította a végeredményt.

Pest vármegyei I. osztályú bajnokság, 24. forduló:                                                                        
Gödöllői SK – Nagykáta SE-Ulviczky Kft. 6-1 (3-0)
Gödöllői gólszerzők: Koziorowski Richárd, Reznek Donát (2-2), Barabás Ádám, Mertse Ábel.
A Gödöllői SK csapata 46 ponttal, 54-19-es gólkülönbséggel a tabella 3. helyén áll a Pest vármegyei I. osztályú bajnokságban.
Következik: Gödöllői SK – Vecsési FC április 29., szombat 16.30 óra, Szűcs Lajos sportcentrum.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online