Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Labdarúgás: emberhátrányban játszva győzte le a gödöllői legénység a nagy riválist

2022-11-05 15:49:15

Azzal, hogy az előző fordulóban bravúros győzelmet aratott a listavezető Vecsés otthonában Győri Zoltán címvédő csapata, a bajnoki aranyéremre aspiráló formációk közül – a vesztett pontok alapján – a legkedvezőbb helyzetbe került. Ahhoz azonban, hogy ezt a pozíciót megtartsa vagy megerősítse, sikerre volt szükség a tabella 2. helyén tanyázó Dunaharaszti ellen (is). Az elmúlt kiírásban a Gödöllői SK különítménye négy bajnoki pontot (egy győzelem és egy döntetlen) szerzett a vendég kék-fehérek ellen. Ezúttal mindjárt háromra futotta. Nem is akárhogy!

A borongós, ezáltal nem túl vidám őszi időjárás mellett letörölte a mosolyt a hazai gárda tagjainak arcáról az is, hogy a 19. percben a vendégek egy frappáns támadás végén Novák Richárd átemelése jóvoltából vezetéshez jutottak.
Adott volt a feladat a gödöllői legénység számára, hogy mihamarabb eltüntesse a különbséget, ám ez csupán az utolsó negyedóra kezdetekor következett el, amikor a vendéglátók ügyeletes gólfelelőse, Koziorowski Richárd egy jól eltalált lövésből egyenlített.

Öt perccel később Abért Márton utolsó emberként szabálytalankodott, amiért villant a piros lap, és a házigazdáknak azzal kellett szembesülniük, hogy a lefújásig hátralévő bő tíz percben emberhátrányban kell megvédeni az eredményt.
Az egész mérkőzést tekintve a mezőny legjobbjának nevezhető Barabás Ádám azonban nem csak az egy pont megszerzésében gondolkodott, és egy, a 93. percben a bal oldalon végigvitt kontratámadásból győztes találatot szerzett!

Pest megyei I. osztályú bajnokság, 12. forduló:                                                                        
Gödöllői SK – Dunaharaszti MTK 2-1
(0-1)
Gödöllői gólszerzők: Koziorowski Richárd, Barabás Ádám.
Tíz lejátszott mérkőzés alapján a Gödöllői SK csapata 24 ponttal, 22-8-as gólkülönbséggel a tabella 2. helyén áll a Pest megyei I. osztályú bajnokságban. Következik: Budakalászi MSE – Gödöllői SK november 12., szombat 13 óra.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online