Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Röplabda NB I. Liga: könnyed gödöllői diadal a Jászberény ellen

2022-01-29 18:07:34

NB I. Liga, alapszakasz, 9. forduló:
Gödöllői RC – Jászberény VolleyballTeam 3-0
(10, 14, 20)

A döntően fiatalokból álló jászberényiek – értesülésünk szerint, betegség miatt –  mindössze egyetlen cserével, azaz: heten látogattak el a gödöllőiek ideiglenes monori otthonába január utolsó szombatján. A tabella veretlen éllovasára elvileg nem várt leküzdhetetlen feladat, hiszen a nyeretlen jászságiak a sereghajtó pozícióból vágtak neki a találkozónak.

A mérkőzéssel párhuzamosan zajló V-VI. korcsoportos diákolimpiai döntő miatt a házigazdák is nélkülöztek meghatározó játékosokat, ám ez egyáltalán nem volt érzékelhető a teljesítményükön. Az első szettet 15 perc alatt tudták le Szalay Attila tanítványai, akik a második és a harmadik játszmában is uralták a játékot. Annak ellenére, hogy a záró felvonás elején akadtak összpontosítási gondok hazai oldalon, amit a lelkes vendégek meg-megtoroltak.

A Gödöllői RC csapata 25 ponttal, 27-4-es szett- és 736-498-as pontaránnyal az 1. helyen áll az alapszakasz-tabellán. Az aktuális mérkőzés statisztikája ide kattintva böngészhető.
Következik: Gödöllői RC – Kispest SE február 5., szombat 17 óra, monori városi sportcsarnok. Védettségi igazolvánnyal megtekinthető! A nézőtéren maszk használata kötelező!


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online