Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Félszáz millió forintos városi kölcsönben részesül a gödöllői pingpong-csarnok építése

2020-06-07 17:40:47

Napjainkban három, sportcélú ingatlanfejlesztés zajlik városunkban. Az önkormányzat valamennyit támogatja, nem csupán a telkek biztosításával, hanem anyagilag is.

Az Isaszegi úton épülő vívócsarnok eddig 50 millió forintos vissza nem térítendő támogatásban és 50 millió forintos kamatmentes kölcsönben részesült, a Táncsics Mihály úti sportcentrum öltözőépületének megvalósítását pedig előbb 60 millió forintos, majd a közbeszerzési eljárás során kapott árajánlat mértékének megismerését követően további 40 millió forintos vissza nem térítendő összeggel, illetőleg 50 millió forintos kamatmentes kölcsönnel segíti a település vezetése.


A harmadik beruházás a Gödöllői Sport Klub asztalitenisz szakosztályához kötődik. A helyi pingpongosok a VÜSZI Kft. Dózsa György úti telephelyén kezdtek könnyűszerkezetes munkacsarnok építésébe. Az önkormányzat által 25 millió forinttal dotált kivitelezés folyamatban van (szerkezetkész állapot látható a képen), ám a folytatáshoz – ami a III. ütemet jelenti – az országos szövetség nem biztos, hogy időben át tudja utalni a forrást.
A csúszást kivédendő, Gémesi György – élve a rendkívüli jogrend adta lehetőséggel – saját hatáskörében arról döntött, hogy 50 millió forint összegű visszatérítendő, kamatmentes támogatást nyújt a Pelyhe József elnök által vezetett klubnak. A kölcsönt az erről szóló szerződésben foglaltak szerint legkésőbb az idei év utolsó napjáig kell visszafizetni a helyi közkasszába.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online