Vissza normál nézetbe Nyomtatás

60 milliós támogatást és 50 milliós kölcsönt élvez a gödöllői sportcentrum öltözőépülete

2020-03-17 10:22:35

Az Isaszegi úton épülő vívócsarnok után a Táncsics Mihály úti sportcentrum öltözőépülete megépítését is támogatja a gödöllői önkormányzat. A városvezetés 60 millió forintos vissza nem térítendő összeggel segíti a beruházás megvalósulását, valamint 50 millió forintos kamatmentes kölcsönt is biztosít a kiszolgáló létesítmény megvalósítására.

Az önkormányzat és a Gödöllői Sport Klub közötti támogatási szerződés alapján a 60 millió forintos összeget három részletben (24, 18 és 18 millió forint) hívhatja le a sportklub, amely bruttó 138,7 millió forintos TAO-s pénzt nyert el erre a célra.
Mivel szóban forgó TAO-s összeg egyelőre nem áll rendelkezésre, az önkormányzat 50 millió forintos, kamatmentesen visszatérítendő dotációt (kölcsön) is ad a sportklubnak, amit a TAO-támogatás beérkezését követő 5 napon belül, de legkésőbb 2021. június 30-ig kell visszafizetni.


A létesítendő öltözőépületről elöljáróban annyit érdemes tudni, hogy azt a lelátó és a Táncsics Mihály úti oldalon lévő kerítés közé helyezik el, 40 méter hosszúságban és 8 méter szélességben. A későbbek során újabb szintekkel bővíthető épület mintegy 160 centiméter mélyen, a füves focipálya síkjához igazodva készül el, a földfelszín feletti része nagyjából 120 centiméter lesz. Az épületben 6 darab sportolói és 2 darab játékvezetői öltözőt alakítanak ki, szociális helyiségekkel, az NB III-as előírásoknak megfelelően. A játékoskijárót a lelátó mellé, a nagyméretű műfüves pálya felőli oldalra tervezik. Értesülésünk szerint a jelenlegi konténer-öltözőrendszert nem számolják fel.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online