Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Csak a gól hiányzott a Veresegyház – Gödöllő focimeccsen

2020-02-22 16:22:05

Szomszédvárak rangadójával indult a 2019/2020-as bajnoki évad tavaszi idénye a Pest megyei elitbajnokságban. Az ősszel újoncnak számító veresiek augusztusban egygólos győzelmet arattak a Táncsics Mihály úton, majd szépen araszoltak előre, és a 4. helyen zárták az őszi szezont. Hogy a téli pihenő melyik formációnak kedvezett – mások mellett –, erre is választ kaptunk az ütközet során.

Mint kiderült, igazán egyiknek sem, hiszen gólban meddő meccsen osztoztak a pontokon a csapatok. Pozder Nenad két mérkőzésre szóló eltiltása miatt – akárcsak az őszi záró fordulóban – ezúttal sem ülhetett le a kispadra, feladatát az egyik cserejátékos, Schlemmer Balázs vállalta át.
A játékszer terelésével a mezőnyben egyik félnek sem akadt különösebb gondja, ám a kínálkozó gólszerzési lehetőségeknél elfogyott a tudomány. Különösesen igaz volt ez az enyhe fölényben játszó, helyzeteik alapján a győzelemhez közelebb álló gödöllőiekre, akik elsősorban körülményeskedésüket okolhatják, hogy nem sikerült visszavágniuk a veresegyházi formációnak. 

Pest megyei I. osztályú bajnokság, 16. forduló:
Veresegyház VSK – Gödöllői SK 0-0

A Gödöllői SK csapata 19 ponttal, 22-25-ös gólkülönbséggel a tabella 9. helyén áll. Következik: Gödöllői SK – Pilisi LK-Legenda Sport február 29., szombat 14 óra, Táncsics Mihály úti sportcentrum.



További, gödöllői érdekeltségű mérkőzés:


Pest megyei III. osztályú bajnokság, Keleti-csoport, 16. forduló:
Gödöllői EAC-FISE – Pilisi LK II. 5-2
(2-1)
Gödöllői góllövők: Khanyile Lindokuhle Justice (2), Angyal Zoltán, Sztriskó István, Kapdebo Lóránd.
A GEAC – a kötelezően indítandó utánpótlás-csapat többszöri ki nem állása miatt 6 pontos levonással sújtott – együttese 11 ponttal, 32-43-as gólkülönbséggel a csoport tabellájának 16. helyezettje.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online