Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Fejjel verte a Veres a gólban meddő Gödöllőt

2019-08-17 19:12:55

Augusztus harmadik szombatján megkezdődött a 2019/2020-as bajnoki idény a Pest megyei I. osztályban. Városunk elmúlt szezonban ezüstérmet szerzett tizenegye egy kvázi újonc, a Pest megyei II. osztály Északi-csoportjának második helyezettje ellen mutatkozott be. A szomszédvárak rangadójának is tekinthető ütközet végén a fehérmezes vendégek örülhettek.

Tegyük hozzá, nem érdemtelenül jutottak a három bajnoki ponthoz a veresiek, akik már az első félidőben is többet veszélyeztették riválisuk kapuját. Enyhe fölényük a 37. percben érett góllá, amikor a bal oldalról beívelt labdába az őrizetlenül hagyott Németh Ádám úgy fejelt bele, hogy a játékszer hulló falevél-jellegű röppályát leírva landolt a gödöllői kapuban.
A fordulást követően nagyobb sebességre kapcsolt a hazai gárda, ám a pontatlanság és körülményesség miatt ez az eredményességre nem gyakorolt jótékony hatást. Ráadásul, a vizitálók két ziccert is elhibáztak, így egygólos sikerük – Pozder Nenad csapatának szemszögéből nézve – igencsak hízelgő.

Pest megyei I. osztályú bajnokság, 1. forduló:
Gödöllői SK – Veresegyház VSK 0-1
(0-1)
A Gödöllői SK csapata 0 ponttal, 0-1-es gólkülönbséggel a tabella 12. helyén áll. Következik: Pilis – Gödöllői SK augusztus 25., vasárnap 17 óra.


További, gödöllői érdekeltségű mérkőzés:


Pest megyei III. osztályú bajnokság, Keleti-csoport, 1. forduló:
Pilisi LK II. – Gödöllői EAC-FISE 6-1
(2-0)
Gödöllői góllövő: Bánki Edömér.
A GEAC együttese 0 ponttal, 1-6-os gólkülönbséggel a csoport tabellájának 15. helyezettje.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online