Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Vereséggel debütált a kispadon a gödöllői focicsapat új trénere

2018-02-25 16:09:43

A december elején szerződtetett új vezetőedző, Sebestyén Ferenc először ült tétmeccsen a gödöllői kispadon. A TÉRFÉL című sportmagazin műsornak adott interjújában harcias, agresszív játékot ígérő szakvezető január közepén kezdte meg a felkészülést a Táncsics Mihály úti gárda tagjaival, akik közül négyen (a házi gólkirály Koziorowski Richárd, valamint Kaiser László, Józsa Tamás és Fellegi Nándor) távoztak a téli szünetben. Hogy mekkora érvágást jelentettek az elszegődött focisták? Többek között, erre is választ adott a legyőzhető kategóriába sorolható „kis Dabas” elleni tavaszi premier.

Gödöllőn szemszögből nézve, jól indult a találkozó, hiszen Méhes Pál már a 8. percben vezetést szerzett. Ezt követően azonban nagyot fordult a világ: a főként a mezőnyben passzolgató, az ellenfél kapujára gyakorlatilag veszélytelen gödöllői tizenegy védelme kétszer is kapitulált, ami vereséget ér ezen a délutánon.

Pest megyei I. osztályú bajnokság, 16. forduló:
FC Dabas II. – Gödöllői SK 2-1
(1-1)
Gödöllői gólszerző: Méhes Pál.
A Gödöllői SK csapata 14 ponttal, 20-24-es gólkülönbséggel a tabella 11. helyét foglalja el. Következik: Gödöllői SK – Pilisi LK-Legenda Sport március 3., szombat 14 óra, Táncsics Mihály úti sportcentrum.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online