Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Gödöllői foci-tavasz, történelmi hóröplabda-bajnokok és egyedülálló lovas kezdeményezés a TÉRFÉL-ben

2018-02-24 14:24:55

Február 23-án ismét jelentkezett a TÉRFÉL, a Régió Plusz Televízió és a Gödöllői Hírek közös magazinműsora a sportról, Gödöllő sportjáról, illetve a gödöllői térség sportjáról. A mindent egybevetve sorrendben tizenhetedik adásban három témakört jártunk körül, íme

Harcias játékot és sok győzelmet remél a gödöllői focicsapat új vezetőedzője
Új edzővel és a bennmaradás reményében vág neki a tavaszi idénynek a Gödöllői Sport Klub labdarúgó csapata a Pest megyei I. osztályú bajnokságban. A tervekről és a célokról Rózsavölgyi Sándor szakosztályvezetőt és Sebestyén Ferenc vezetőedzőt kérdeztük. A tréner elszántsága jó okot ad az eredményes szereplésre.



Történelmi gödöllői győztesek az első rangos hazai hóröplabda-megmérettetésen
Másfél gödöllői aranyérem született az I. hóröplabda országos bajnokságon. A Penta-Gödöllői Röplabda Club eplényi hőseivel, Lutter Eszterrel és Soós Izsákkal beszélgettünk a 2026-tól az olimpiai programba vágyó sportágról és a március végi ausztriai Európa-bajnoki esélyekről. Azt azért elmondták: a homok elsőbbséget élvez pályafutásuk során.



Lovi ovi és lovi suli indul a Babatvölgyi Lovasközponban

A környéken egyedülállónak mondható kezdeményezéssel rukkolt elő a Babatvölgyi Lovasközpont: lovi oviba és lovi suliba várják a gyerekeket. A különlegesnek ígérkező program részleteiről Molnár Árpád, a GAK Nonprofit Közhasznú Kft. termelési igazgatója adott tájékoztatást. Szülők, nagyszülők, figyelem!



Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online