Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Alulmaradt a gödöllői akarat a Vasas nagyobb tudásával szemben

2017-03-02 19:25:51

NB I. alapszakasz, nők, 18. forduló:
Penta-Gödöllői RC – Vasas Óbuda 0-3
(-18, -15, -21)

Pikáns alaphelyzetből indult a két csapat összecsapása, mivel, amennyiben a gödöllőiek szeretnének hozzájárulni ahhoz, hogy elkerüljék a számukra költségesebb, Nyíregyháza elleni negyeddöntőt, nem „szabadott ” pontot szerezniük a Vasas ellen. Az igazi sportemberek szeme előtt azonban nem lenghetett ez a verzió, így küzdelmes meccsre lehetet számítani az egyetemi sportcsarnokban. Tegyük hozzá, inkább piros-kék eséllyel.

Nem is borult a papírforma, miután a piros mezes Vasas az első két szett elején kihasználta a hazaiak megingásait, és ezen a szinten viszonylag komoly előnyből táplálkozhatott a folytatásban. A gödöllői lányok dicséretére legyen mondva, egy pillanatig sem mondtak le a felzárkózás – netán a fordítás – lehetőségéről, fellángolásaikba azonban rendre hiba csúszott. Ha pedig nem, akkor a piros-kékek vettek elő egy két okosságot (block out, centertámadás), hogy megtörjék a vendéglátók lendületét.
A harmadik felvonásban csillant fel leginkább a gödöllői részsiker esélye, ám a játszma végjátékára a nagyobb tudás felülmúlta az akaratot, így a Penta-GRC együttese vereséget szenvedett az alapszakasz utolsó hazai meccsén.


A Penta-Gödöllői RC csapata 20 ponttal, 26-41-es szett- és 1.440-1.524-es pontaránnyal a 7. helyen áll a bajnokság alapszakaszában.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online