Vissza normál nézetbe Nyomtatás

A Kaposvár szállt ki jobban a gödöllői hullámvasútból

2017-01-22 20:25:13

NB I. alapszakasz, nők, 13. forduló:
Penta-Gödöllői RC – 1.MCM-Diamant Kaposvári Egyetem 2-3
(-20, 17, 21, -18, -16)

Túl azon, hogy közönségét megörvendeztesse, a gödöllői csapatot az is motiválhatta a találkozó előtt, hogy győzelmével – amennyiben a még hátralévő mérkőzéseken nem borul a papírforma – a 7. helynél rosszabb pozícióban nem zárhatja az alapszakaszt. Nem szolgálta viszont a házigazdák törekvéseit, hogy az egyik szélsőütőjük, Takács Doroti betegség miatt hiányzott, és a centerposzton jeleskedő Czina Kata sem volt száz százalékos állapotban.


A nyitó játszmát jól kezdte Borkovits Zoltán kékben játszó különítménye, ám a szett közepétől elillant az ütőerő, satnyává vált a nyitásfogadás, amit a lelkes kaposváriak kihasználtak és megérdemelten jutottak vezetéshez. A második felvonásban, 15-16-os állásnál szerencsére beindult a Penta-GRC gépezete: a játék minden elemében stabilabb teljesítményt nyújtott a hazai alakulat, amely a szettek arányát tekintve, 2-1-re fordított.
Ezt követően azonban hidegzuhanyként hatott a vendéglátók számára a negyedik etap, majd az igencsak hektikusra és maratonira sikeredett, mindent eldöntő, ötödik játszma is, így a Somogy megyeiek szállhattak ki jobban a „hullámvasútból”. A gödöllői lányoknak pedig meg kellett elégedniük egyetlen ponttal és temérdek tanulsággal.  

A Gödöllői RC csapata 17 ponttal, 22-26-os szett- és 1.078-1.064-es pontaránnyal a 7. helyen áll a bajnokság alapszakaszában.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online