Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Magyarország legfinomabb családi receptjeit keresi az Invitel Szandival

2016-10-06 18:41:22

Mifelénk mindenkinek vannak jól bevált receptjei, amiket imád a család. Az Invitel október végéig tartó Nyerj recepttel játékában azokat az ízeket és hozzávalókat keresi, amelyek meghatározóak az ország egyes régióiban. A receptbeküldők között 5 db kétszemélyes élményfőzés részvételt sorsolnak ki a Chefparade főzőiskolában, ahol a nyertesek közösen főzhetnek Szandival és egy profi szakácstól leshetik el a mesterfogásokat – olvasható a Gödöllőn is szolgáltató Invitel sajtóközleményében.

Az Invitel augusztusban indított ’Mifelénk’ kampányában szűkebb környezetünk, településünk, vidékünk számunkra kedves elemeire fókuszál, vagyis azokra a dolgokra, amelyek igazán otthonossá teszik a világunkat. Elsőként az ételekhez kötődő élményeket és emlékeket szeretnék régiós szinten felfedezni ügyfeleik és leendő ügyfeleik segítségével.

- Az Invitel ügyfelei és munkatársai az ország különböző pontjain élnek, de közös bennünk, hogy szeretjük a finom ételeket és a helyi specialitásokat. Az Invitel receptversenyével szeretnénk feltérképezni Magyarország ízeit, hogy bemutathassuk a régiók hasonlóságát és egyediségét – mondta el Iski István, az Invitel lakossági és kisvállalati marketingigazgatója.
- A Mifelénk kampány összes aktivitásával azt szeretnénk elérni, hogy a helyi értékeket minél többekkel megismertethessük szolgáltatásaink – jelen esetben az internet – segítségével. Bízunk abban, hogy a helyi közösségek részeként sokaknak örömet okozhatunk azzal, hogy megosztjuk ezeket a különleges recepteket és a hozzájuk kapcsolódó egyedi történeteket – tette hozzá.

Bárki részt vehet a játékban akár a nagymamától, vagy édesanyától tanult finomság beküldésével. Öt szerencsés közülük pedig kétszemélyes élményfőzést nyer Szandival a budapesti Chefparade főzőiskolában. Az élményfőzés egy társas összejövetel profi környezetben, ahol a résztvevők csapatokba rendeződve gyakorlott szakács irányításával készíthetnek el egy háromfogásos menüt. A különleges estét nem csak a szakácstudás, hanem Szandi személye is színesíti, hiszen az énekesnő a csapatokkal együtt készíti el a vacsorát, amit közösen, kötetlen beszélgetés közben fogyaszthatnak el a nyertesek.


- Nagyon szeretek főzni. A konyhában való tevékenykedés mindennapjaim része, hiszen a családunk minden este együtt vacsorázik. Ha időm engedi, órákat képes vagyok kreatívkodni, de 15-20 perc alatt is boldogan „dobok össze” valami finomságot. Szenvedélyesen gyűjtöm a recepteket, köztük jónéhány saját kreáció. Úgy gondolom, a főzés és a közös étkezés rendkívül jó csapat-, illetve családépítő program – mesélte Szandi, aki nem csak a színpadon hódít énekesnőként, hanem főzőtehetségével is nagy rajongótábort gyűjtött már maga köré.

Hogyan lehet receptet beküldeni?

A nyerjrecepttel.hu oldalon lehet recepteket feltölteni a megfelelő mezők kitöltésével. Egy személy akár több receptet is feltölthet, így növelve nyerési esélyeit. A recepteket október végéig várják, a legjobbak közül hetente válogatnak néhányat az oldalra. November 2-án sorsolással választják ki a szerencséseket, akik részt vehetnek majd Szandival az élményfőzésén a Chefparade főzőiskola egyik budapesti helyszínén.


Stúdióbeszélgetések Gödöllő és környező települések sportolóival

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online