Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Ponttal távoztak a törökbálinti focisták Gödöllőről

2016-05-22 19:14:55

Könnyűnek látszó, de cseppet sem veszélytelen mérkőzés várt a GSK csapatára a kiesés elől menekülő Törökbálint ellen. Szász Ferenc társulata azonban nem kímélhette meg a vizitálókat, hiszen a fiatal gárda ezzel a számára nagyon előkelő 4. hely megszerzését veszélyeztette volna.
Az első játékrészben többet kezdeményezett a kék mezben játszó hazai alakulat, ám a valós gólszerzési veszélyt rendre sikerült kiölni a támadásokból. A térfélcserét követően valamelyest enyhült a gödöllőiek nyomása, ami azért is volt meglepő, mert arra lehetett számítani, hogy a Táncsics Mihály úti sportcentrumba mindössze egyetlen cserejátékossal érkező, ráadásul, a kiesés elől menekülő vizitálók elfáradnak. Nem tették, így értékes ponttal távozhattak Gödöllőről.

Pest megyei I. osztályú bajnokság, 28. forduló:
Gödöllői SK – Törökbálinti TC 0-0

A Gödöllői SK csapata 45 ponttal, 32-27-es gólkülönbséggel a tabella 5. helyét foglalja el. Következik: Dabas-Gyón FC – Gödöllői SK május 28., szombat 17 óra.

Matematikailag még nem intett búcsút a dobogós pozíciónak a második számú Táncsics Mihály úti formáció, amely győzelmi céllal ruccant át a szomszédos településre. Elképzelésüket a második félidő végén tudták egyértelműen valóra váltani a gödöllőiek, akiknek a hátralévő fordulókban már a riválisok botlásában is bízniuk kell, hogy megcsíphessék a harmadik helyet.

Pest megyei III. osztályú bajnokság, Közép-csoport, 28. forduló:
Szada SE – Gödöllői SK II. 0-3
(0-0)
Gólszerzők: Gráczer Krisztián, Tury Viktor, Pintér Krisztián.
A Gödöllői SK II. csapata 56 ponttal, 83-48-as gólkülönbséggel a tabella 5. helyén áll a csoportban.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online