Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Mit ér a közérdekű kérdés válasz nélkül?

2014-09-24 18:01:12

Bírósághoz fordult a Zöld Híd Régió Környezetvédelmi és Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. A gödöllői székhelyű, több mint száz településen szemétszállítási feladatokat ellátó társaság a Nemzeti Fogyasztóvédelmi hatóság jogerős közigazgatási határozata ellen keres jogorvoslatot a Budapest Környéki Közigazgatási és Munkaügyi Bíróságon. Az ügyben az első tárgyalás június elején lezajlott. Érdemi döntés csak abban született, hogy a bírónő hozzájárult két fóti magányszemély beavatkozóként történő perbeli közreműködéséhez, valamint október 14-ére kitűzték a következő tárgyalási napot.

Időközben a fóti állampolgárok közérdekű kérdést intéztek Gémesi Györgyhöz, az Észak-Kelet Pest és Nógrád Megyei Regionális Hulladékgazdálkodási és Környezetvédelmi Önkormányzati Társulás elnökéhez. Augusztus 8-án keltezett levelükben egy előterjesztés, határozati javaslat elmaradását kérik számon.
Az elektronikus formában elküldött levélre a feladókhoz nem érkezett válasz, és olvasási visszaigazolás sem.

Miután az állampolgárok hírportálunkat is megkeresték, tettünk egy-két próbát, hátha válaszhoz jutunk. Nekünk sem sikerült. Mivel a társulás elnöke és a város polgármestere ugyanaz a személy, kabinetfőnökénél érdeklődtünk. Ő megírta, nem a cég munkatársa, ezért nem tud válaszolni a kérdésre, és a levelet – válaszkérés nélkül – továbbította a Zöld Híd Régió Kft. illetékesének. Mi is megtettük ugyanezt, majd napokkal később telefonon érdeklődtünk volna a cég munkatársánál, de hívásunkra nem reagált. Ha ez mégis bekövetkezne, készséggel közöljük véleményét.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online