Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Bajnoki elődöntőbe ütötték magukat a gödöllői röplabdások

2014-02-26 19:30:56

Bajnoki negyeddöntő, 3. mérkőzés:
TEVA-Gödöllői RC – 1. MCM-Diamant Kaposvári Egyetem 3-0
(14, 16, 12)
Gödöllő: Mester, Széles, Erdős, Szakmáry, Hackl, Csengeri. Cserék: Lékó (liberó), Lutter, Kriegel Zs.

A párharc harmadik derbijére „csupán” annyi dolga maradt a gödöllői csapatnak, hogy győzelmével lezárja a bajnoki negyeddöntő vetélkedés-sorozatát. Ehhez képest a meccs úgy indult, hogy az első hazai pontra néggyel válaszoltak a somogyiak. Ezt követően azonban a vendégek nem igazán tudtak mit kezdeni Széles Petra nyitásaival, így hamar fordított a TEVA-hatos (6-4), majd előnyét fokozatosan hizlalva, könnyedén pipálta ki az első szettet.

A gödöllői szurkolók a második felvonásban sem rágták le a körmüket az izgalomtól, így bőven volt idejük dobolni és hibázgatásaik ellenére is meggyőző fölényben játszó kedvenceiket verbálisan buzdítani.
Kilátástalan helyzetük miatt motiváltságban is mélypontra kerültek a derék kaposváriak a harmadik játszma kezdetén (7-2), és ha a házigazdák nem kényelmeskednek (szórakoznak?) el jó néhány labdamenetet, még nagyobb pontarányú fiaskóval inthettek volna búcsút a negyeddöntőnek a dél-dunántúliak.

Az egyik fél harmadik győzelméig tartó párharc végeredménye: 3-0, a Gödöllő javára. A bajnoki elődöntőben – akárcsak a Magyar Kupában – a Linamar-Békéscsabai RSE együttesével találkozik városunk hatosa. Az összecsapás-sorozat március 7-én, pénteken 18.30 órakor Gödöllőn kezdődik.



Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online