Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Bravúros bronzérem Békéscsabáról

2013-05-27 12:29:42

A TEVA-Gödöllői RC történetében páratlan sikert ért el az egyesület – Szabados István és Horváth Kristóf irányításával készülő – leány gyermekcsapata a Békéscsabán május 24-26. között megrendezett, dr. Kotsis Attiláné nevét viselő országos bajnokság hatos döntőjében. A Mester Adél, Tóth-Bagi Réka, Hemmert Kira, Harangozó Lili, Harangozó Laura, Zeller Kinga, Molnár Zengő, Maurer Katalin, Streitmann Veronika összetételű gödöllői röplabdás alakulat a csoportmérkőzések során 3-2-re legyőzte a házigazdákat, majd ugyanilyen arányban alulmaradt a Vasassal szemben.

Csoportmásodikként a Nyírsuli egysége ellen léptek pályára városunk fiataljai a középdöntőben. Ezt az akadályt sikerrel vették (3-1) a Szabados-tanítványok, akik a végső győztes Kecskeméttel meccseltek az elődöntőben. Bár az alföldiek 3-0-ra nyertek, két játszma csak minimális különbséggel dőlt el a javukra. A bronzéremért újra a Békéscsabát kellett felülmúlniuk a gödöllői lányoknak, akik remek játékkal 3-1 arányban teljesítették a feladatot.


További sikerként könyvelhető el, hogy a torna legjobb támadójátékosának Mester Adélt (álló sorban balról a negyedik) választották, míg a TEVA-GRC csapatának tagjai közül a legjobb játékosnak járó díjat Hemmert Kira (13) érdemelte ki.

Először fordult elő, hogy gödöllői fiúk is bejutottak az országos fináléba. Wirnhardt Oszkár együttese, bár dicséretesen helytállt, nem tudott mérkőzést nyerni a tornán, így a 6. helyen zárta a küzdelemsorozatot. (fotó: Csukás Zsolt)


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online