Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Pest megye labdarúgásáért kitüntetést kapott Hanzl József

2012-12-17 19:01:00

December 17-én, a késő délutáni órákban rendezte meg hagyományos évzáró ünnepségét a Magyar Labdarúgó Szövetség Pest Megyei Igazgatósága a budapesti Vármegyeháza dísztermében. Az eseményen számos elismerést adtak át.

Az aktív focistáknak, fiataloknak és felnőtteknek, valamint a labdarúgásban dolgozó sportvezetőknek egyaránt kijutott a díjazásból. A jutalmazottak körében városunkból Hanzl József volt érintett, aki – további hét személy társaságában – az 1997-ben alapított „Pest megye labdarúgásáért” elnevezésű kitüntetést és díszoklevelet érdemelte ki munkássága elismeréseként.

Aki figyelemmel követi a gödöllői fociéletet, pontosan tudja, hogy Hanzl József az elmúlt bő két évtizedben szinte éjt nappallá téve dolgozik technikai vezetőként a helyi labdarúgókért. Nem túlzás: hóban, fagyban, sárban és rekkenő hőségben. Megbízhatóan, mindenki megelégedésére, magas színvonalon.

Hanzl József a gödöllői labdarúgó klubban végzett tevékenységéért korábban már részesült helyi elismerésben. A Táncsics Mihály úti sportcentrum átadásakor vett át díjat a polgármestertől, illetőleg idén februárban a Gödöllői Sport Közalapítvány kuratóriumának tagjai neki ítélték oda a Gödöllő Sportjáért kitüntető címet.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online