Vissza normál nézetbe Nyomtatás

EURO 2024 nézése Gödöllőn: helyi bárok és szerepük a szurkolásban

2024-05-24 13:02:44

Ahogy közeledik a labdarúgó Európa-bajnokság, úgy nő Európa-szerte az izgalom a futball rajongói között. Magyarországon különösen magasak az elvárások a nemzeti csapattal szemben, hiszen a tehetséges együttes ígéretet tett arra, hogy képes lesz versenybe szállni a kontinens legjobbjai ellen. Ez a magyar válogatott iránti izgalom az egész országban, így Gödöllőn is érezhető. A helyi bárok ebben a kis budapesti külvárosi részben is teljes gőzzel készülnek erre a hatalmas eseményre, ahol a szurkolók majd együtt ünnepelhetnek és drukkolhatnak a magyar válogatottnak.

Az Európa-bajnokság megtekintésének története Gödöllő és Budapest bárjaiban
A labdarúgó Európa-bajnokság történetének során Magyarország mindig lelkesen nézte az eseményeket, amit az ország bárjai tökéletesen tükröznek, különösen Budapest és Gödöllő környékén. Például: a Robinson söröző vagy a Champs Sports Pub hagyományosan a szurkolói találkozók központjai voltak, ahol a labdarúgás rajongói hatalmas képernyőkön, kiváló hangulatban követhették a mérkőzéseket. A magyar fővárosban, ráadásul, olyan bárok is találhatóak, mint például: a Ziccer! vagy a 6:3, amelyek mindig különös figyelmet szenteltek a magyar labdarúgás történelmének. Emellett focilázra készülnek az olyan Gödöllő melletti bárok, mint a Cheers and Beers, méghozzá azzal a céllal, hogy a lehető legjobb hangulatot biztosítsák a futballrajongók számára.

A magyar válogatott játéka mindig izgalomban tartotta a szurkolókat, akik lelkesen éljenezve biztatták „nemzeti hőseiket”. Nem történt ez másként az utolsó Európa-bajnokságon sem, ahol olyan favorit csapatok ellen játszottak focistáink, mint a francia nemzeti labdarúgó-válogatott, a portugál labdarúgó válogatott, valamint a német nemzeti labdarúgó-válogatott; a csoportból való továbbjutás végül sajnos elmaradt. Idén az Euro 2024 eseményen, ahol azonban már óriási esélye van a magyar válogatottnak a csoportból való továbbjutásra, a szurkolók újra izgalmas mérkőzéseket élhetnek át, amikor is hazánk fiai Svájc, Németország és Skócia ellen lépnek majd pályára.

Bárok Gödöllőn az Euro 2024 nézéséhez
A gödöllői bárok már teljes készenlétben állnak, hogy a 2024-es Európa-bajnokság mérkőzéseire minél több szurkolót fogadhassanak. Ráadásul, a helyi italozók némelyike olyan különleges, labdarúgás-tematikájú estékkel is készülnek, ahol kvízekkel és más érdekfeszítő tevékenységekkel szórakoztatják majd a közönséget, ezzel még vonzóbbá téve számukra a helyszínt.

Mivel Gödöllőnek több olyan bárja is van, ami nagyobb befogadóképességgel rendelkezik, számos szurkoló kényelmesen fogyaszthatja kedvenc italát, miközben a legizgalmasabb mérkőzéseket követi figyelemmel a kivetítőkön.

Széles italválasztékáról és nagy közösségi tereiről ismert többek között a Bagoly Bár, ahol sok-sok szurkoló együtt drukkolhat. Ugyanakkor a Babád Borozó Pub is remek választás, itt ugyanis a nagy képernyők mellett a vendégek a mérkőzések között hazai és nemzetközi zenéket is hallgathatnak, miközben a helyi sörkínálatot kóstolgatják. A futballbarát környezetet tovább fokozza a Pub-Lik is, amely szintén nagyon népszerű sportesemények alatt, különösen nemzetközi tornák idején.

Ezek a bárok tökéletes helyszínnek bizonyulnak a gödöllői és környékbeli lakosok számára, hogy együtt szurkoljanak, hogy élvezzék a közösségi élményt, valamint hogy támogassák a magyar válogatottat a labdarúgó Európa-bajnokságon. Az ilyen találkozók nemcsak a mérkőzések megtekintését teszik lehetővé a szurkolók számára, hanem a közös emlékek gyűjtését is.


Éttermek Gödöllőn az Euro 2024 nézéséhez
A gödöllői éttermek különleges, futball témájú menükkel és programokkal kápráztathatják el az Euro 2024 során hozzájuk betérő szurkolókat. A Coral Cafe & Bistro például egy olyan elegáns helyszín, ahol a rajongók különféle, finomabbnál finomabb ételeket és desszerteket fogyaszthatnak a mérkőzések alatt, az Erzsébet Sörkert pedig hagyományos magyar konyhájával csábítja vendégeit, miközben óriáskivetítőkön tekinthetik meg a szurkolók a meccseket.

A gluténmentes kínálatot biztosító Smarni Étterem szintén remek választás lehet a szurkolók számára, ahol a hagyományos magyar ételeket nemzetközi ízekkel keverik. Azok az éttermek, amelyek a belvárosban találhatók, nyitott terasszal és hatalmas képernyőkkel várják a labdarúgás rajongóit, akik számára garantált a családi hangulat. A Pizza Palazzo az olasz konyha szerelmeseinek kínál kiváló helyszínt, hiszen ebben az étteremben a szurkolók az Európa-bajnokságot eredeti olasz pizzákkal kísérve élvezhetik.

Gödöllőnek tehát sok-sok étterme rendelkezik a megfelelő infrastruktúrával és hangulattal, hogy tökéletes élményt legyenek képesek nyújtani a szurkolóknak az Euro 2024 mérkőzéseinek megtekintéséhez. Ezek a vendéglátóhelyek örömmel szerveznek labdarúgás-tematikájú eseményeket, valamint élő közvetítésekkel és különleges menükkel készülnek az eseményre, ezzel lehetővé téve az odasereglő szurkolók számára, hogy a labdarúgás iránti szenvedélyüket barátaik társaságában és gasztronómiai élvezetekkel vegyítve tekinthessék meg. Fotó forrása: euro2024 (x)


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online