Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Milyen traktort vegyünk, és honnan?

2024-05-22 09:48:34

A traktorvásárlás kemény dió. Itt nem kilométerekről, hanem üzemórákról beszélünk. Működése – vagy épp nem működése – komoly üzleti befolyásoló tényező. Nem kis beruházásról van szó, ezért érdemes megismerni a piacon elérhető legjobb járműveket, vásároljunk akár önerőből, hitellel vagy mezőgazdasági lízinggel. Ha pedig már nálunk a gép, ne feledjük el rendben is tartani azt!

A Bihar-Express Kft. eladó traktorai között új és használt járművek is fellelhetőek, melyek egész biztosan a lehető legjobb műszaki állapotban gurulnak ki a garázsból és jutnak el a megrendelőhöz. A cég pedig traktorokhoz való alkatrészek és tartozékok, valamint egyéb mezőgazdasági gépek értékesítésével is foglalkozik,  amelyek elérhetők a webáruház széles kínálatából.

Hogyan válasszunk traktort?
Az első és legfontosabb szempont a műszaki megbízhatóság és az ideális teljesítmény, például optimális üzemanyag-felhasználás mértéke. Nem utolsó tényező természetesen az ár-érték arány sem: egy traktor kapható pár millió forinttól kezdve egészen a több tízmilliós tételig, de előbbi esetben egy régebbi, használt, kopottabb járműre is számíthatunk. Hasonlóan egy személyautó-vásárláshoz, nézzük meg az évjáratot, a gumiabroncsokat, a klímát, a légféket és a legfontosabb elemeket, azonban ez esetben az üzemóra is komoly jelentőséggel bír (például: a kilométermutató helyett).

A legjobb traktorok a piacon
A piacon ma elérhető legjobb típusú traktorok közé tartozik a Claas, a New Holland, a Case IH, a Valtra, a Fendt, az MTZ, a Zetor, a JCB, a Lamborghini, a Steyr, vagy épp a John Deere is. Ezek többnyire mind erős, hatékony gépek, amelyek minden téren segítik a gazdák munkáját a földeken.

Amennyiben valaki gyorsan szeretne hozzáférni a piacon elérhető legjobb járművekhez, a Bihar-Express Kft. széles kínálatából ezek a típusok egytől egyig beszerezhetőek! Kisebb, közepes vagy nagyobb méretű traktorok, változó mozgékonysággal, az aktuális földekre és körülményekre szabva.


Állapotfelmérés, műszaki vizsga, karbantartás
A készletekre érkező új és használt traktorokat egyaránt át kell nézetni szervizben, és állapotfelmérést is végezni kell rajtuk. Ha valamelyik alkatrészt pótolni vagy cserélni kell, nem szabad rajta spórolni. Ha minden rendben van szakértői szemmel vizsgálva, még a KPM hatósági vizsgára való felkészítés és leszállítás is hátravan. A karbantartás már elsősorban a tulajdonos felelőssége, éppen ezért ne mulasszuk el időről időre elvinni kivizsgáltatni a gépet, jobb korán, mint későn, és ha már késő lesz, az súlyos forintokba és a termelékenység leállásába fog kerülni, ami üzleti veszteséget jelent.

Amennyiben a Bihar-Express Kft. kínálatából lízingre vásárolna traktort, a cég szakértői a kedvező kamatozású, mezőgazdasági lízingelésben is tudnak segíteni. A márkafüggetlen traktorok és alkatrészek pedig folyamatosan rendelkezésre állnak, legyen szó erdészeti traktorról vagy kistraktorról, 50-től 400 lóerőig. Gyorsan és egyszerűen tájékozódhat a webáruházban, kérdéseit pedig bármikor bátran felteheti! (x)


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online