Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Labdarúgás: a Perbált is lepipálta a gödöllői tizenegy

2024-05-04 18:47:14

Május 1-jei, Pest vármegyei kupasikere után a tabella 12. helyén álló, szerzett pontjai alapján a bennmaradásért harcoló Perbál vendége volt Sipeki István együttese. A papírforma vendégsikert ígért, ám ezért tenni is kellett.

Az első fontos lépés a gödöllői siker felé Barabás Ádámé volt, aki senkitől nem zavartatva szerezte meg a GSK vezető gólját a 11. percben. Bő félóra elteltével Mertse Ábel is feliratkozott a gólszerzők listájára, miután jól reagálta le, hogy az eléje pattant labda a perbáli hálóba kívánkozik.

Magabiztos előnye birtokában nyugodtabban várhatta második félidőt a gödöllői tizenegy, amely egy kihagyás miatt az 55. percben azzal szembesült, hogy a vendéglátók a labdához szerencsétlenül érő Tóth-Ilkó Áron öngólja révén szépítenek. Közelebb azonban nem tudtak kerülni a vezetésére kínosan ügyelő gödöllői társulathoz, amely a 87. percben a csereként pályára lépett Balogh Bálint fejesgóljával bebiztosította a három bajnoki pontot, majd a hosszabbítás perceiben elért, Richter Tamás által jegyzett találattal fölényessé tette idegenbeli diadalát.

Pest vármegyei I. osztályú bajnokság, 26. forduló:
Perbál SC – Gödöllői SK 1-4 (0-2)
Gólszerzők: Tóth-Ilkó Áron (öngól), illetve Barabás Ádám, Mertse Ábel, Balogh Bálint, Richter Tamás.
Huszonöt mérkőzés alapján a Gödöllői SK csapata 61 ponttal, 64-21-es gólkülönbséggel a tabella 2. helyén áll a 2023/2024-es Pest vármegyei I. osztályú bajnokságban.
Következik: Gödöllői SK – Vác VLSE május 12., vasárnap 16.30 óra, Szűcs Lajos sportcentrum.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online