Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Röplabda NB I. Liga: gödöllői előny az alsóházi rájátszás elődöntőjében

2024-04-20 18:59:58

NB I. Liga, rájátszás az 5-8. helyekért, elődöntő 1. mérkőzés:
Gödöllői RC – Vidux-Szegedi RSE 3-0
(20, 18, 18)

Az eredetileg tervezett időponthoz képest – az M0-ás autóúton közlekedési dugóba keveredett szegediek késése miatt –  félórás csúszással kezdődött el az igencsak gyér érdeklődést kiváltó mérkőzés. Az alapszakaszban mind a két összecsapást Szalay Attila együttese nyerte: Szegeden 3-2 arányban, vendéglátóként pedig 3-0 arányban nyert városunk hatosa.

Az első játszmát a szegediek kezdték jobban (6-9), ám a gödöllői lányok fokozatosan felzárkóztak (9-9), majd elkezdték hizlalni előnyüket (13-10, 21-14), hogy szettsikerhez jussanak.

A folytatásban kezében tartotta az eredmény számára kedvező alakulását a gödöllői különítmény, amelynek rendre volt hatékony válasza arra, ha a szegediek veszélyesnek mondható közelségbe kerültek. A helyzet a harmadik felvonásra sem változott, sőt, még inkább kiütközött a riválisok közötti, támadásban és védekezésben egyaránt megmutatkozó különbség, ami sima, szettveszteség nélküli hazai sikert eredményezett.

Az egyik fél második győzelméig tartó párharc állása: 1-0, a Gödöllő javára. A mérkőzés statisztikája ide kattintva böngészhető.
Következik: Vidux-Szegedi RSE – Gödöllői RC április 26., péntek 18 óra.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online