Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Labdarúgás: három ponttal távozott Pilisről a gödöllői tizenegy

2024-04-06 21:10:09

A bajnoki osztályban szokatlan kezdési időpont (18 óra) miatt villanyfényes meccset játszott Sipeki István társulata a pilisiek vendégeként.

Az aktuális erőviszonyok alapján arra lehetett számítani, hogy városunk tizenegye irányítja a játékot. Ez így is történt, de az első vendéggólra bő félórát kellett várni. Ekkor az ügyeletes gödöllői ítéletvégrehajtó Reznek Donát értékesített egy büntetőt. Az első félidő utolsó előtti percében Mertse Ábel – a hazai kapust is kicselezve – megduplázta a GSK előnyét.
Kétgólos vezetése birtokában kissé kényelmesen kezdte a második játékrészt a gödöllői alakulat, amely az 52. percben azzal szembesült, hogy a házigazdák Nemes Bálint révén szépítettek. Hátrányuk megfelezése harciasabbá tette pilisieket, amitől feszültebb lett az ütközet légköre. Gólszerzési kényszerben azonban a vendéglátók voltak, akik a kelleténél többet stresszeltek. Ezzel érzékelhetően csökkentették támadójátékuk hatékonyságát, aminek fiaskó lett a vége.

Miután a Vecsés – Dunaharaszti mérkőzés 1-1 arányú döntetlennel zárult, idegenbeli győzelmével városunk együttese 9 pontra került a listavezető Duna-partiaktól, és 11 pontra növelte előnyét a 3. helyen álló Vecséssel szemben.

Pest vármegyei I. osztályú bajnokság, 22. forduló:
Pilisi LK – Gödöllői SK 1-2 (0-2)
Gödöllői gólszerzők: Nemes Bálint, illetve Reznek Donát (11-esből), Mertse Ábel.
A Gödöllői SK csapata 52 ponttal, 55-20-as gólkülönbséggel a tabella 2. helyén áll a 2023/2024-es Pest vármegyei I. osztályú bajnokságban.
Következik: Gödöllői SK – Dunaharaszti MTK április 10., szerda 17.30 óra, Szűcs Lajos sportcentrum (Pest Vármegyei Kupa elődöntő).


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online