Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Egy gödöllői férfi az áldozata az M31-esen történt halálos balesetnek

2024-03-12 14:26:38

Baleset miatt lezárták az M31-es autópálya M0-ás felé vezető oldalát Gödöllő térségében - közölte az Útinform március 12-én, a délelőtti órákban a honlapján. A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság később arról tájékoztatta az MTI-t, hogy egy ember meghalt a balesetben.

Szabóné Berki Bianka, a vármegyei rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta: először egy személyautó és egy teherautó ütközött össze, a balesetben egy ember könnyebben megsérült. Ezután a teherautónak nekihajtott egy másik személygépkocsi. Ennek sofőrje, egy gödöllői férfi életét vesztette a balesetben.


A halálos közlekedési baleset helyszínére a gödöllői hivatásos tűzoltókat is riasztották.
- Kisteherautó és kettő személyautó ütközött össze az M31-es autópálya 7-es kilométerénél, Gödöllő közelében. Az ütközés következtében egy ember a roncsba szorult, az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A gödöllői hivatásos tűzoltók a gépkocsiba szorult embert kiemelték, majd áramtalanították és átvizsgálták a járműveket. A műszaki mentés ideje alatt az érintett útszakaszt lezárták – értesültünk Csámpai Attilától, a Pest Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivőjétől. Fotó: Gödöllő HTP


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online