Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Labdarúgás: hármat lőtt vendégként a Biatorbágynak a gödöllői tizenegy

2024-03-09 17:32:36

A tabella 12. helyén tanyázó biatorbágyiak otthonában akadt dolga Sipeki István együttesének, amely a dolgok jelenlegi állása szerint inkább az ezüstérmes pozíció megszerzéséért csatázik a Vecséssel, semmint a bajnoki cím elérését tarthatja reálisnak. Úgy is fogalmazhatunk, hogy az értékesebb helyért zajló párharc sikeres megvívásába nem fér bele a ponthullajtás.

Erre nem is került sor, hiszen városunk tizenegye már az első félidőben bebiztosította győzelmét. Az első negyedóra végén Koziorowski Richárd fejjel, majd a 31. percben a harciasságáért is dicsérhető Mertse Ábel lábbal vette be a hazaiak kapuját. A második gödöllői találat után néhány perccel büntetőhöz jutott a Viadukt SE, ám Lesták Benedek próbálkozását Németh Máté kapus hatástalanította.
A térfélcserét követően jó ideig nem történt említésre méltó mozzanat, mígnem a 82. percben Mertse Ábel jobb alsó sarokba helyezett lövésével végérvényesen eldöntötte a három bajnoki pont sorsát.

Pest vármegyei I. osztályú bajnokság, 18. forduló:
Viadukt SE-Biatorbágy – Gödöllői SK 0-3 (0-2)
Gólszerzők: Mertse Ábel (2), Koziorowski Richárd.
A Gödöllői SK csapata 40 ponttal, 46-17-es gólkülönbséggel a tabella 2. helyén áll a 2023/2024-es Pest vármegyei I. osztályú bajnokságban.
Következik: Gödöllői SK – Veresegyház VSK március 16., szombat 14.30 óra, Szűcs Lajos sportcentrum.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online