Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Kétszer üléseznek a választásig a gödöllői képviselőtestület tagjai

2024-03-02 11:18:08

Februári ülésükön a várost irányító grémium tagjai arról is döntöttek, hogy az idei esztendő első félévében mikor találkoznak, hogy véleményt mondjanak a gödöllői önkormányzatot érintő aktuális kérdésekről.
Ha semmilyen rendkívüli esemény nem jön közbe, a városatyák április 4-én, május 16-án, valamint június 20-án (valamennyi dátum csütörtöki napra esik) szavazhatnak pro vagy kontra az előterjesztések határozati javaslatairól.

Tekintettel arra, hogy június 9-én önkormányzati választást tartanak hazánkban, az idei esztendő első félévének utolsó gödöllői önkormányzati tanácskozása már abban a tudatban és körülmények között zajlik le, hogy októbertől akár jelentősen megváltozott összetételű és szavazattöbbségű grémium vezeti majd városunkat.

Nem tűnik elegáns (ha úgy tetszik, udvarias) húzásnak a mostani lokálpatrióta klubos túlsúlyú többségtől, hogy a városi díjakról (Gödöllő Gyermekeiért, Ifjúságáért díj, Gödöllő Talentum díj, Gödöllő Egészségügyéért díj, Gödöllő Városért díj, Gödöllő Város Díszpolgára és Gödöllő Vállalkozója díj) május 16-án, zárt ülésen kívánnak határozni, nem megadva a lehetőséget arra, hogy a döntésbe az új településirányítás tagjait és a leendő új képviselők véleményét is bevonják.

Az önkormányzati összejövetelek helyszíne – az utóbbi csaknem nyolc és fél évben kialakult gyakorlat alapján – a VÜSZI Kft. Dózsa György úti székházának második emeleti ülésterme lesz, mivel egyelőre nulla esély mutatkozik arra, hogy a fenti időszakban képviselőtestületi összejövetelt tartsanak a Szabadság tér 6. szám alatt épülgető városházán.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online