Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Márciustól új vonalszámokat kapnak a gödöllői buszjáratok

2024-02-29 09:34:36

A Volánbusz honlapján megjelent tájékoztatás szerint március 1-jétől új vonalszámokkal közlekednek a gödöllői helyi járatok.

A fejlesztés következtében a vonalak új, érthetőbb számozást kapnak, ezáltal könnyebben meg lehet különböztetni a helyközi járatoktól, illetőleg új típusú, átláthatóbb menetrendi tájékoztatók kerülnek ki a megállókba, amik az eddigieknél több információval szolgálnak: leolvasható róluk az egyes járatok útvonala és a megállóik is.
Lényeges, hogy a járatok útvonala, indulási időpontjai nem változnak, az autóbuszok az eddig megszokott rend szerint közlekednek.

A hírportálunkhoz eljuttatott közlemény alapján széles körű szolgáltatásfejlesztési tervvel készül a Volánbusz az előtte álló időszakra annak érdekében, hogy minél magasabb színvonalon szolgálja ki az utazási igényeket. A közlekedési vállalat a megváltozott utazási szokások mellett azt szeretné megismerni, hogy az utasok milyen fejlesztéseket látnának szívesen a menetrend szerinti autóbusz-közlekedésben. Az online kérdőívet kitöltők között utazási utalványokat és ajándékcsomagokat sorsolnak ki.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online