Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Röplabda NB I. Liga: altatott, majd hengerelt a Gödöllő az MTK ellen

2024-02-24 18:32:12

NB I. Liga, alapszakasz, 16. forduló:
Gödöllői RC – MTK Budapest 3-1
(-18, 7, 12, 10)

A két csapat tabellán elfoglalt helyezése alapján a riválisuknál háromszor annyi bajnoki pontot (30 egység) gyűjtött gödöllőiek győzelmét ígérte a találkozó. A papírforma érvényesítése azonban nem mindig sikerül. Erre ékes példa volt a találkozó nyitó játszmája, aminek során a pontosabban játszó vendégek akarata érvényesült.

Ezt követően azonban alaposan megrázta magát Szalay Attila együttese, és három olyan szettet produkált, ami felszínre jutatta a két formáció között fokozatosan kialakult osztálykülönbséget. Azt szokták mondani, hogy a vereségből inkább lehet tanulni. Nos, gödöllői oldalon, bizonyos körökben ezúttal a győzelemből is akad okulnivaló...

Szalay Attila, a gödöllői csapat vezetőedzője a találkozó után ezt nyilatkozta:
- Először is köszönöm azoknak az embereknek a segítségét és támogatását, akik lehetővé tették, hogy a mérkőzést sikerült megrendezni! Másodszor köszönöm a lányoknak, hogy jelen helyzetünkben is tudtak koncentrálni és játékukkal is kifejezni a hálánkat!

A Gödöllői RC csapata 33 ponttal, 38-23-as szett- és 1.349-1.219-es pontaránnyal a 4. helyen áll az NB I. Liga 2023/2024-es bajnoki idényének alapszakaszában. A mérkőzés statisztikája ide kattintva böngészhető.
A sorsolás szerint következik: Gödöllői RC – Békéscsabai RSE március 2., szombat 17 óra, MATE sportcsarnok.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online