Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Nem tudod mit adj a haverodnak? Itt a megoldás!

2024-02-18 08:51:09

Őszintén szólva a srácok hajlamosak megfeledkezni a jeles dátumokról, ez alól pedig a legjobb haverjuk születésnapja sem kivétel. Az utolsó pillanatban nehéz megfelelő ötlettel előállni, de egy egyedi ajándék kihúzhat minket a bajból.

A praktikus is lehet egyedi
A tárgyi ajándékok nem mindig bizonyulnak a legjobb választásnak, mert a férfiak sokszor porfogóként tekintenek rájuk. De a meseloajandekok.hu férfiaknak szóló ajándékötletei szuper megoldásokat kínálnak, ugyanis viccesek és frappánsak, ráadásul, igazán személyre szabottá tehetők. Ezek biztosan használatban lesznek a mindennapok során.

Egy sörnyitó vagy egy laposüveg mindig jól jön a hétvégi kikapcsolódáshoz. A haverod lesz a társaság legmenőbb arca, ha a tőled kapott, egyedi szöveggel ellátott flaskát villantja fel a buliban.

A koccintáshoz elengedhetetlen italozós poharakkal sem lőhetsz mellé. Mindig szívesen nyúl majd ahhoz a pohárhoz a barátod, amely a közös élményeitekre emlékezteti őt. A kedvenc italát is különlegesebbé teheted, ha a címkét egyedileg megfogalmazott üzenettel látod el.

Jöhetnek a feliratos pólók
Ha a lányokat leped meg egy vicces feliratos pólóval, valószínűleg legközelebb csak az otthoni kuckózás alkalmával láthatod rajtuk. Ezzel szemben a srácok örömmel hordják még a legidétlenebb szöveggel nyomtatott pólókat a munkahelyükön is. Számukra igazi jackpot, úgyhogy ideje megcsillogtatni a szövegalkotói képességeidet!

Legyen szó születésnapról, legénybúcsúról, karácsonyról, az egyedi pólók kiemelt helyet foglalnak el az ajándékötletek listáján. Akkor sincs gond, ha szereted halogatni az ajándékok beszerzését, vagy csak hadilábon állsz a dátumokkal. Rendszerint pár nap alatt kézhez kapod az általad tervezett felsőt.

Elég begépelned a megalkotott szöveget és megjelölnöd az ideális méretet. Minden másról a rendszer gondoskodik. Ha kifejezőbbnek találod, közös képet is választhatsz, melyet egy gombnyomással fel tudsz tölteni. Ezek a pólók nemcsak személyesek, de praktikus viseletként is szolgálnak.


Tartsd észben a haverod érdeklődési körét!
Ha tudod, hogy a barátod mivel tölti szívesen a szabadidejét, milyen témák iránt érdeklődik, akkor könnyebb lesz megfelelő ajándékot választani. Szerezz be egy olyan eszközt, amely kapcsolódik a hobbijához, vagy jól jön a megvalósításához. Még nagyobb sikert arathatsz, ha egyedivé varázsolod ezeket a kellékeket.

Egy ötletes szöveggel ellátott kulacs vagy tornazsák tökéletes választás, ha szeret kirándulni, túrázni a barátod. Autófanatikusok esetében egy egyedi kulcstartó szuperül kiegészíti a slusszkulcsot. Amennyiben a barátodat a filmek töltik fel leginkább, tankolj fel a kedvenc rágcsálnivalóiból és párosíts hozzájuk egy vicces bögrét. Ha a film rossz, legalább a feliraton nevessen.

Az ötletek tárháza szinte végtelen. Az egyedi meglepetések még személyesebbé teszik az ajándékozási alkalmakat, és szavak nélkül kifejezik, hogy milyen jól ismered a barátodat. Hidd el, hogy a haverodnak is jól esik, ha tudtára adod, hogy a barátsága fontos számodra. (x)


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online