Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Tanúkat keres a rendőrség a gödöllői HÉV-vonalon megtámadott lány ügyében

2024-02-10 11:15:03

A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya életveszélyt okozó testi sértés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást.

Február 4-én a kerepesi HÉV-megállóban négy férfi között szóváltás alakult ki, végül a gyanúsított egy sniccerrel megvágta az egyik ismeretlent.

A történtek és az előzmények körülményeinek teljes körű tisztázása érdekében szükség van azok felkutatására, akik február 4-én, vasárnap a 15 óra 38 perckor Budapest-Örs vezér térről induló, és Mogyoródig közlekedő HÉV-szerelvény utolsó kocsijában utaztak, és tanúi voltak az ott történteknek.
Várják azok jelentkezését is, akik február 4-én 16 óra körül szemtanúi voltak a kerepesi HÉV-megállóban történt eseménynek.

A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai kérik, hogy aki tanúja volt a HÉV-en, vagy a megállóban történteknek, esetleg rögzítette az eseménysorokat, hívja a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját, a (06-1) 236-2883-as telefonszámot, illetve tegyen bejelentést a Telefontanú (06-80) 555-111-es ingyenes zöldszámán, vagy a 112-es központi segélyhívón. Forrás: police.hu


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online