Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Gödöllői ebekből is lehet keresőkutya a NAV-nál

2024-02-06 10:14:18

Keresőmunkára kiképezhető kutyákat vásárol a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV), amelyek szakszerű kiképzés után szolgálatba állhatnak. Az egészséges kutyusok 10 hónapostól 3 évesig (2021. március 24. és 2023. május 24. között született kutyák) jöhetnek szóba, akik – akár gödöllői – gazdái február 22-ig, email-ben küldhetnek ajánlatot a vásárra.
A levélben a kutya hívónevét, fajtáját, ivarát, esetleges képzettségét, vételárát, a gazda email-címét, adatait, FELIR-azonosítóját kell megadni, illetve jelezni kell azt is, hogy az eladó magánszemélyként vagy gazdálkodó szervezetként – például: egyéni vállalkozóként, kft-ként, vagy alapítványként – küldi ajánlatát.

A kiképzők kifogástalan állapotú, oltási könyvvel vagy útlevéllel rendelkező, chippel ellátott kutyákat várnak. További feltételek a NAV honlapján elérhetők.

A beérkezett ajánlatok után a hivatal munkatársai felveszik a kapcsolatot azokkal, akiktől második, konkrét ajánlatot is kérnek. A sikeres keresőkutya-jelöltek először 21 napos próbaidőre kerülnek a kiképzőkhöz – olvasható a NAV által hírportálunkhoz eljuttatott sajtóközleményben.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online