Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Milyen cipőt hordanak télen a csinosan öltözködő hölgyek?

2024-01-16 10:56:03

A tökéletes lábbeli egyik fontos ismérve a maximális kényelem, ami jó esetben esztétikus megjelenéssel is párosul. A kettő egyáltalán nem zárja ki egymást, ugyanis a magas minőségű cipők komfortosak is egyben.

De mit tehet egy nő a hidegebb időszakokban, ha csinosan szeretne felöltözni, de közben jól is érezné magát a cipőjében, és nem akar fázni sem? Egy elegáns női bokacsizma kitűnő megoldást nyújthat ősszel és télen, amikor az öltözék megkívánja a dekoratív kiegészítőket.

A VIBA cipő webáruház bokacsizmái ellenállnak a hűvös időjárásnak, rendkívül kényelmesek, és jó megjelenést kölcsönöznek viselőiknek. Kaphatók magas sarokkal, illetve lapos változatban is. Sokak szerint az elegancia képviselője a magas sarok a hölgyek esetében, de mi most megmutatjuk, hogy a lapos talpú cipő is megnyerő lehet.

A magas sarkú bokacsizmák és bokacipők
Ha egy nő magas sarkú cipőben jár, akkor vékonyabbnak és hosszabbnak látszanak a lábai, ezért szoknyában ez nagyon előnyös. Kidomborodnak a mellei és a feneke is, a járása pedig sokkal nőiesebb lesz.

A magas sarkú bokacsizmák kifejezetten csábos külsőt varázsolnak a hölgyeknek, akár szoknya, akár nadrág az aktuális viseletük. Télen nyilván nem fognak körömcipőben járni, de ha nem akarnak lemondani a magas sarkakról, a bokacsizma egy kiváló opció lehet.

Színvonalas gyártók magas minőségű bokacipőinek viselése pedig nemcsak a küllem tekintetében tűnik jó ötletnek, hanem a kényelem érzésével is társul. Egy ilyen modellben biztosan nem fognak fájni a lábak, hiszen mind gondos tervezéssel és kitűnő kivitelezéssel készülnek.

A lapos sarok is lehet nagyon megnyerő!
Sokan azt gondolják, hogy a lapos cipő túl sportos, egyszerű, hétköznapi darab. Ám vannak köztük nagyon mutatósak, amelyek megállják a helyüket elegánsabb ruházat mellett is. Aki nem bírja a magas sarkakat, annak kimondottan ajánlott ezek közül választani.

Egy klasszikus, letisztult vonalvezetésű fekete bokacsizma nagyon stílusos kiegészítője lehet a ruhatárnak. Ez szinte bármilyen öltözékhez bevethető, színben és kinézetben is passzol mindenhez.

Ahhoz, hogy a lehető legtökéletesebb legyen a lábbelije, válasszon megfelelő méretet! Ez a talpszélességre és lábfejmagasságra is vonatkozik, hiszen az átlagos méretezés mellett ma már kaphatunk kifejezetten szűk vagy széles lábfejre, illetve talpszélességre való modelleket is.


Milyen az elegáns női bokacsizma anyaga?
Egy minőségi bőr nagyon dekoratív és divatos is egyben, ráadásul, strapabíró és komfortos. A puha bőr felsőrész rásimul a lábfejre, ami által csinos a cipő, és még pompásan is érezheti magát benne a lábunk.

A hidegebb napokra vásárolhatunk thermo béléssel ellátott típust is, amiben biztosan nem fog fázni a lábunk. Ha saját anatómiai talpbetétet hordunk, vegyünk olyat, amelynek kivehető a betétje. Így csak egyszerűen kicseréljük a miénkkel, és a cipő belseje nem lesz szűkebb.

A téli ruhatár valódi jolly jokere a női bokacsizma, ami lehet magas vagy lapos sarkú is. Kinek melyik a kényelmesebb! (x)


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online