Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Nem először járt hívatlan vendég a gödöllői szálloda éttermében

2024-01-08 16:07:46

Január 8-án, a reggeli órákban észlelte a személyzet, hogy a nyitvatartási időn kívül hívatlan vendég járt a gödöllői Erzsébet királyné Szálloda éttermében. Értesülésünk szerint a belső udvar felől érkezett nem kívánt látogató több mint egy órán keresztül tartózkodott az épületrészben, miközben evett, ivott, sőt, rágyújtott, majd elsősorban értékes italokat tartalmazó pakkal és egy mobiltelefonnal távozott.

Mindez az étteremben felszerelt kamerák felvétele alapján derült ki, de állítólag a főtéren elhelyezett térfigyelő kamerák is rögzítették az elkövetőt, pontosabban annak útvonalát. Tudomásunk szerint nem ez volt az első eset, hogy ilyen jellegű illegális behatolással okoztak több százezer forintos anyagi kárt az étterem üzemeltetőjének.

Megkeresésünkre a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Osztályának vezető helyettese arról tájékozatott, hogy a Gödöllői Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán – a helyszíni szemle lefolytatása mellett – lopás bűntettének gyanúja miatt rendeltek el nyomozást.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online