Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Autóroncsok látványa fogadta a gödöllői tűzoltókat

2024-01-07 10:33:31

Január 6-án, a délutáni órákban két közlekedési balesethez is riasztották a gödöllői tűzoltókat, akiknek a helyszínekre érkezéskor alaposan összetört autókkal kellett szembesülniük – tudtuk meg Csámpai Attilától, a Pest Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivőjétől.

Lesodródott az útról és fának ütközött egy személygépkocsi Gödöllő közelében. A Valkó felé vezető úton haladt gépkocsiban egyedül a sofőr utazott, aki a roncsba szorult, az összetört autó forgalmi akadályt okozott. A gödöllői hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével a beszorult embert a roncsból kiszabadították, majd áramtalanították és átvizsgálták a járművet. A műszaki mentés ideje alatt az érintett útszakaszt lezárták.


Árokba hajtott és felborult egy személyautó a 3-as főút 24-es kilométerénél, a Kerepes és Gödöllő közötti –úgynevezett – Patkó-szakaszon. A gépkocsiban egyedül a sofőr utazott, aki önerejéből elhagyta az autót. A gödöllői hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd biztosították a helyszínt. Fotók: Gödöllő HTP


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online