Vissza normál nézetbe Nyomtatás

A gödöllői központú MATE három hallgatója érdemelte ki az Év Egyetemi Sportolója díjat

2023-12-03 11:00:33

November utolsó napján a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem új, Csörsz utcai tömbjében, a Dr. Koltai Jenő Sportközpontban rendezték meg a Magyar Egyetemi – Főiskolai Sportszövetség (MEFS) Év Egyetemi Sportolója Díjátadó Gáláját.
A sport- és tanulmányi eredményeik alapján elismerésre méltónak tartott egyetemi hallgatók körében a gödöllői központú Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) kötelékéből hárman vehettek át díjat.

Az Év Egyetemi Sportolója kategóriában az Európai Egyetemek Bajnokságán taekwon-do sportágban győztes Füredi Rebeka, az Európai Egyetemek Bajnokságán kickbox sportágban második helyezett Anselment Adrián, valamint a csengtui Egyetemi Világjátékokon (volt Universiade) sportlövészetben második helyezett Dénes Eszter teljesítményét honorálták.
Rajtuk kívül a MATE-Gödöllői EAC atlétika szakosztályában, Kovács Zoltán szakmai irányításával készülő, az Egyetemi Világjátékokon 400 méteres gátfutásban bronzérmes Mátó Sára (Pázmány Péter Katolikus Egyetem) is kiérdemelte ezt az elismerő címet. Forrás: mefs.hu


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online