Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Két gödöllői atlétalány is kiérdemelte az év atlétája címet

2023-11-18 16:18:45

November 17-én a Testnevelési Egyetemen rendezték meg a Magyar Atlétikai Szövetség (MASZ) hagyományos év végi gáláját, ahol díjazták az év legjobb atlétáit. A geac.hu beszámolója szerint a MATE-Gödöllői EAC atlétika szakosztálya volt az egyetlen az ország egyesületei közül, amelynek versenyzői két kategóriában is kiérdemelték a legjobbnak járó elismerést.

Az ifjúsági korosztály (U18) legjobb női atlétája Kriszt Sarolta (jobbról a második) lett, aki ebben az évben hétpróbában országos csúccsal megnyerte az Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivált, továbbá, ifjúsági országos csúcsot futott 100 méter gáton és 400 méter gáton is.
A junior korosztályban (U20) Sulyán Alexát (balra) választották a legjobb női atlétának, aki az U20-as Európa-bajnokságon 200 méteren ezüstérmes lett, tagja volt a felnőttek csapat Európa-bajnokságán országos csúcsot futott 4x100 méteres váltónak és 200 méteren junior országos csúcsot futott fedett pályán és szabadtéren egyaránt.


A két tehetség edzője Körmendy Katalin (balról a második), de Saci felkészülését Máté Alpár is segíti. Fotó: László Zsigmond


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online